Atatürk Ortaokulu


Vizyon: • Öğrenmenin temel ihtiyaç kabul edildiği, herkesin daha iyiye ulaşmak için çalıştığı, kendini yenilediği ve geliştirdiği etkili bir okul olarak, rollerini iyi bilen, insanlarla etkili iletişimler kurabilen, teknolojik gelişmelere açık; Türk milletinin milli, kültürel, manevi ve insani değerlerini benimseyen kendini geliştirmiş, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir. • Her öğrencimize iyi bir vatandaş olmak için gerekli temel bilgi beceri davranış alışkanlıkları kazandırmak onları milli ahlak anlayışına uygun yetiştirmek. • Her öğrencimizi ilgi, istidat ve kabiliyetleri yönünde yetiştirerek hayata ve üst öğrenime hazırlamak.

Misyon: • Kanun ve yönetmeliklerle belirlenmiş görev ve ödevleri gerçekleştirerek sağlıklı, mutlu ve başarılı çalışanlar için varız. • İlköğretim okulu olarak temel görevimiz; öğrencilerimizi üst öğrenime hazırlamaktır. • Öğrenci merkezli, öğrencileri geliştiren ve öğrenme olanakları sunan, çalışanların kendilerini geliştirdiği, sorunları yaratıcı fikirlerle çözmeye çalışan ve paylaşımcı liderliğin olduğu etkili bir okul olmaktır. • Bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak onların bilgili becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. • Biz ülkesine ve tüm insanlığa yararlı araştırıcı, üretici, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı nesiller yetiştirmek için varız

Başarılar:

Saatler: Sabah Grubu: 07:00-12:40
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0432 712 33 66

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://ozalpataturkoo.meb.k12.tr

Adres - İstasyon Mahallesi Atatürk İlköğretim Okulu Özalp/VAN

Öğretmen :40
Öğrenci :569
Derslik :25
Kütüphane Kitap Sayısı :1500
Öğretim Şekli :İkili Öğretim Sabah ve Öğle Grubu

Yerleşim Yeri -

Adres - İstasyon Mahallesi Atatürk İlköğretim Okulu Özalp/VAN

Ulaşım Öğretmenlerimizin çoğunluğu Özalp´te kalmaktadır. Van´dan servisle gelip giden öğretmenlerimizde bulunmaktadır. Van´a ilçeden dolmuşlarla ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezinde bulunmakta ve il merkezine 60 km uzaklıktadır.